فریز شدن تتر چیست؟
بازدید 90

فریز شدن تتر چیست؟ | معرفی دلایل + راه های جلوگیری از فریز شدن تتر

به محدود شدن دسترسی کاربران به تتر های داخل حساب خود ، فریز شدن تتر گفته می شود. این به این معناست که کاربر، به همه ی امکانات حساب و کیف پول خود به غیر از تتر های داخل آن حساب دسترسی دارد. در این مقاله ، به صورت کامل به بررسی دلایل فریز شدن تتر اعم از دستور مراجع قضایی، جلوگیری از پولشویی و رعایت نکردن قوانین پلتفرم ها و اینکه چگونه از این اتفاق جلوگیری کنیم صحبت کرده ایم. همچنین به سوال مهم فریز شدن تتر چیست؟ و چگونه می توان جلوی آن را گرفت؟ و چرا تتر فریز می شود؟ نیز پاسخ داده ایم.

دلایل فریز شدن تتر

به صورت کلی ، عمده ترین دلایل فریز شدن دارایی ها ، انجام فعالیت های مشکوک توسط کاربر است. اما به صورت کلی ، رایج ترین دلایل فریز شدن تتر به صورت زیر است.

  • دستور مراجع قضایی و قانونی : ممکن است که کاربر ، تحت پیگرد قانون و مراجع قضایی باشد. پس نهاد های قانونی می توانند با دستور به شرکت تتر ، دارایی های نهاد یا شخص مورد نظر را فریز کنند.
  • انجام فعالیت های مشکوک یا غیر قانونی : اگر صرافی یا شرکت تتر ، فعالیت مشکوک یا غیر قانونی در تراکنش های کاربر مشاهده کند ، می تواند تتر کاربر را فریز کند.
  • رعایت نکردن قوانین پلتفرم ها : پلتفرم ها و صرافی ها ، قوانین خاص خود را دارند. اگر کاربر از قوانین تبعیت نکرده و خلاف آن ها را انجام دهد ، پلتفرم مربوطه می تواند تتر های کاربر را فریز کند.

نقش شرکت tether limited در فریز شدن تتر

همانطور که بالاتر هم گفته شد ، شرکت تتر (tether limited) توانایی فریز کردن و بلوکه کردن دارایی های کاربران را دارد. البته این شرکت ، معمولا دست به این کار نمی زند. مگر در شرایطی که مراجع قانونی درخواست این کار را داشته باشند.

رمزینکس درباره ی نقش شرکت تتر در وقوع این اتفاق ، اینگونه توضیح داده است:

شرکت تتر به عنوان صادرکننده و مدیر تتر، نقش مهمی در فریز کردن دارایی‌های تتر دارد. این شرکت با استفاده از قابلیت‌های فنی موجود در قراردادهای هوشمند تتر، می‌تواند تراکنش‌های خاص را مسدود کرده و دارایی‌های تتر را فریز کند. البته این اقدامات معمولاً در پاسخ به درخواست‌های قانونی یا برای جلوگیری از فعالیت‌های غیرقانونی انجام می‌شود.

ضرر ها و پیامد های فریز شدن تتر

ضرر های فریز شدن تتر

فریز شدن دارایی می تواند ضرر بزرگی به کاربر بزند. در ادامه به پیامد های ناگوار این کار می پردازیم. قطعا پس از خواندن لیست این پیامد ها ، متوجه ضرر احتمالی خواهید شد. پس همیشه این نکته را در نظر داشته باشید که به قوانین پلتفرم ها و شرکت تتر احترام بگذارید و هیچ حرکت مشکوکی انجام ندهید. در غیر اینصورت می تواند پیامد های ناگواری برای شما داشته باشد. برخی از ضرر هایی که فریزشدن تتر می تواند داشته باشد به صورت زیر است :

  • از بین رفتن دارایی های کابر : این کار می تواند منجر به از دست رفتن دارایی های کاربر باشد. زیرا شرکت تتر به عنوان صاحب این ارز ، می تواند هر کاری را با دارایی های کاربر به صورت آزادانه انجام دهد.
  • کاهش سرمایه ناشی از نوسانات قیمت : در صورت فریز شدن تتر ، دسترسی شما به داراییتان قطع می شود . ممکن است در همین زمان ، نوسانات قیمتی باعث کاهش قیمت تتر و در نتیجه ، کاهش میزان نقدینگی شما باشد.
  • تاخیر در رفع فریز شدن دارایی ها: رفع فریز تتر های شما ممکن است زمان بر باشد.
  • پیگرد و هزینه های حقوقی : علاوه بر اینکه رفع فریز ممکن است زمان بر باشد، این امکان هم وجود دارد که رفع فریز تتر شما، منوط به پاسخ دادن به برخی پرسش های قانونی باشد. چرا که ممکن است علت اصلی فریز شدن دارایی شما ، پیگرد قانونی توسط مقام های قانونی باشد. همچنین ممکن است که شما برای رفع فریز ، هزینه های حقوقی مثل استفاده از وکیل هم انجام دهید.

آموزش جلوگیری از فریز شدن تتر

همانطور که تا اینجا اشاره کردیم ، فریز شدن دارایی ها ممکن است پیامد های ناگواری داشته باشد. پس همیشه سعی کنید تا از بروز این اتفاق جلوگیری کنید. در ادامه ، چند مورد از روش های جلوگیری از فریز شدن تتر را آورده ایم. البته به یاد داشته باشید که روش های زیر ، می تواند این اتفاق را به حداقل برساند:

  • پیروی از قوانین پلتفرم ها : نکته ی مهمی که باید در نظر داشته باشید ، پیروی کردن از قوانین پلتفرم ها و شرکت تتر است. حتما پیش از شروع فعالیت خود ، از قوانین و مقررات باخبر شوید.
  • استفاده از پلتفرم های معتبر : برای خرید تتر از صرافی ها و پلتفرم های معتبر استفاده کنید. صرافی نوین تتر ، یکی از صرافی های معتبر ارز دیجیتال است. با خرید از این صرافی ، خطر تحریم و بلوکه شدن دارایی های ایرانیان توسط شرکت تتر نیز شما را تهدید نمی کند. 
  • اجتناب از انجام کار های مشکوک : هیچ وقت تتر خود را صرف فعالیت های غیر قانونی نکنید. در صورت متوجه شدن مراجع قانونی، امکان فریز شدن داریی شما وجود دارد.
  • آگاهی از اخبار بازار کریپتو : سعی کنید همیشه از اخبار ارز دیجیتال مطلع باشید . همیشه مطالعه کنید تا از تغییر و تحولات بازار و قوانین آن مطلع شوید. 

روش های مقابله و جلوگیری از فریز شدن تتر

فریز شدن تتر در تراست ولت

کیف پول ها تنها یک رابط بین تریدر و بلاک چین ها می باشد و چیزی از اطلاعات شما را درون خود نگهداری نمی کند. به عبارتی دیگر با اتصال کیف پول به شبکه بلاکچین اطلاعات مربوط به آدرس ها را در کیف پول نشان می دهد، بنابراین خود کیف پول توانایی فریز کردن تتر را ندارد.

البته کیف پول ها قابلیت محدود کردن دسترسی یک آی پی، به جزئیات کیف پول را دارند. در صورت بروز چنین اتفاقی می توانید با استفاده از وی پی ان این مشکل را برطرف کنید، با این حال شما می توانید با داشتن عبارت بازیابی در کیف پول دیگری به رمز ارز های خود دسترسی داشته باشید. بنابراین جای نگرانی در خصوص بلوکه شدن ارزهایتان از سمت والت ها وجود ندارد.

سخن آخر

در این مقاله ، در مورد فریز شدن تتر چیست صحبت کردیم. همچنین ، دلایل فریز شدن تتر را بررسی کردیم. در ادامه ، درباره ی نقش شرکت تتر در فریز شدن دارایی ها صحبت کردیم و در ادامه هم راه های جلوگیری از وقوع این اتفاق را نام بردیم. همچنین پیامد ها و ضرر های ناشی از این کار را بررسی کردیم.

در پایان ، این نکته را به یاد داشته باشید که سعی کنید هیچ گاه در پلتفرم ها رفتار مشکوکی انجام ندهید. زیرا در صورت وقوع این اتفاق ، باید هزینه ی سنگینی از نظر وقت ، مالی و قانونی بپردازید تا شاید دارایی شما ، دوباره در دسترس تان قرار بگیرد. اگر نظر یا سوالی در مورد فریز شدن تتر یا راه های جلوگیری از آن داشتید ، حتما در کامنت های همین مقاله مطرح کنید.

سوالات متداول

احتمال فریز شدن تتر چقدر است؟

در حالت عادی ، شرکت تتر اقدام به فریز کردن دارایی کسی نمی‌کند.تا زمانی که حرکت مشکوکی از کسی سر نزند یا مورد پیگرد قانونی نباشد ، اقدام به این کار نمی کند. پس می توان گفت که در حالت عادی ، فریز شدن تتر از سوی شرکت به هیچ وجه صورت نمی گیرد.

آیا در صورت فریز شدن تتر ، می توان تراکنش های دیگری در کیف پول انجام داد؟

بله. این کار تنها بر دارایی تتری (USDT) شما تاثیر می‌گذارد. پس شما می‎‌توانید به راحتی ، دیگر تراکنش ها را انجام دهید.

آیا می توان فریز شدن تتر را پیش بینی کرد؟

خیر. پیش بینی این کار امکان پذیر نیست. اما می توان با رعایت قوانین ، احتمال ریسک آن را کاهش داد.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. امیرمحمد گفت:

    خیلی ممنون بابت مطالب مفیدتون
    قبلا یک نکته ای رو رجاب همین موضوع مطالعه کرده بودم که اینطوری بود که تتر یه نوع ارز دیجیتالی هست که قیمتش همیشه تقریبا ثابت می‌مونه و به همون مقدار دلار ارزش داره. ولی یه چیز جالب و عجیب اینه که گاهی وقت‌ها تتر می‌تونه فریز بشه. یعنی یه مدت تراکنش‌ها (انتقال‌ها) توی یه حساب خاص متوقف می‌شن.
    این اتفاق ممکنه به دلایلی بیفته، مثلاً وقتی یه قانون‌گذار بخواد جلوی پول‌های غیرقانونی رو بگیره یا وقتی یکی از حساب‌ها به کارهای بد یا کلاهبرداری مربوط بشه. مثلاً تتر می‌فهمه که یه حساب داره کار بدی می‌کنه و اون حساب رو فریز می‌کنه که دیگه نتونه پول رو جابجا کنه.
    همچنین ممکنه یه سری مشکلات فنی هم پیش بیاد و تتر بخواد برای امنیت بیشتر، حساب‌ها رو فریز کنه. در واقع، چون تتر یه ارز دیجیتال مرکزی هست (مثل خیلی از ارزهای دیجیتال دیگه که کنترل‌شون دست یه گروه خاصه، فقط خود شرکت تتر می‌تونه این کار رو انجام بده.

    1. یاشار افشار گفت:

      ممنون از نظر لطفتون
      دقیقا درسته، تتر معمولاً ثابت می‌مونه، ولی همین‌طور که گفتین، ممکنه یه وقت‌هایی فریز بشه. مثلاً اگه یه حساب مشکوک باشه یا تتر بخواد از یه سری مشکلات قانونی جلوگیری کنه، این کارو می‌کنه. یعنی واقعاً فقط خود شرکت تتر می‌تونه این کارو انجام بده و خیلی هم مراقب باید باشیم که تتر رو توی جاهای امن نگه داریم. توی کیف پولای مطمئن یا صرافی‌های معتبر که خودشون همیشه امن بودن، خیلی بهتره.

  2. Pori گفت:

    سلام و وقت بخیر به نظرتون با توجه به اینکه شرکت تتر می‌تونه دارایی‌های یو اس دی تی را فریز کنه حالا استفاده از کیف پول‌های غیرمتمرکز می‌تونه از این مسئله جلوگیری کنه؟ همچنین چه اقداماتی میشه انجام داد تا احتمال مسدود شدن تترهامون رو کمتر کنیم؟؟

    1. یاشار افشار گفت:

      سپاس از توجه شما. استفاده از کیف پول‌های غیرمتمرکز می‌تونه تا حدی امنیت دارایی‌های دیجیتال را افزایش بده اما باید توجه کرد که شرکت تتر به‌عنوان صادرکننده USDT، توانایی فریز کردن دارایی‌ها رو در صورت دریافت دستورات قانونی یا شناسایی فعالیت‌های مشکوک داره. برای کاهش احتمال مسدود شدن تترها، توصیه میشه
      از انجام تراکنش‌های مشکوک یا غیرقانونی خودداری کرد.
      قوانین و مقررات پلتفرم‌ها و صرافی‌هایی که با اون ها کار می‌کنید رو به‌دقت مطالعه و رعایت کنید.
      در صورت امکان، از صرافی‌ها و کیف پول‌های معتبر و شناخته‌شده استفاده کنید.
      با رعایت این نکات، می‌تونید ریسک فریز شدن دارایی‌های خودتون رو به حداقل برسونید.

  3. ثریا گفت:

    سلام
    فریز شدن تتر همنون محدودیتیه که داخل حساب اتفاق میوفته؟

    1. یاشار افشار گفت:

      سلام
      بله به محدود شدن دسترسی کاربرا به تتر های داخل حسابشون ، فریز شدن تتر میگن

  4. مینا خداوندی گفت:

    سلام
    اگه تترهام فریز بشه، چجوری می‌تونم دوباره بهشون دسترسی پیدا کنم؟

    1. یاشار افشار گفت:

      ارادت
      اگه تتری که داری فریز بشه، معمولاً به دلیل مسائل قانونی یا امنیتیه. بهترین کار اینه که با پشتیبانی همون پلتفرمی که استفاده می‌کنی تماس بگیری و موضوع رو پیگیری کنی. البته، همیشه بهتره قوانین رو رعایت کنی تا به این مشکل برنخوری.