فریز شدن تتر چیست؟ | معرفی دلایل + راه های جلوگیری از فریز شدن تتر
به محدود شدن دسترسی کاربران به تتر های داخل حساب خود ، فریز شدن تتر گفته می شود. این به این معناست که کاربر، به همه ی امکانات حساب و کیف پول خود به غیر از تتر های داخل آن حساب دسترسی دارد.
در این مقاله ، به صورت کامل به بررسی دلایل فریز شدن تتر و اینکه چگونه از این اتفاق جلوگیری کنیم صحبت کرده ایم. همچنین به سوال مهم فریز شدن تتر چیست؟ و چگونه می توان جلوی آن را گرفت؟ و چرا تتر فریز می شود؟ نیز پاسخ داده ایم.
در این مطلب میخوانید
دلایل فریز شدن تتر
به صورت کلی ، عمده ترین دلایل فریز شدن دارایی ها ، انجام فعالیت های مشکوک توسط کاربر است. اما به صورت کلی ، رایج ترین دلایل فریز شدن تتر به صورت زیر است.
- دستور مراجع قضایی و قانونی : ممکن است که کاربر ، تحت پیگرد قانون و مراجع قضایی باشد. پس نهاد های قانونی می توانند با دستور به شرکت تتر ، دارایی های نهاد یا شخص مورد نظر را فریز کنند.
- انجام فعالیت های مشکوک یا غیر قانونی : اگر صرافی یا شرکت تتر ، فعالیت مشکوک یا غیر قانونی در تراکنش های کاربر مشاهده کند ، می تواند تتر کاربر را فریز کند.
- رعایت نکردن قوانین پلتفرم ها : پلتفرم ها و صرافی ها ، قوانین خاص خود را دارند. اگر کاربر از قوانین تبعیت نکرده و خلاف آن ها را انجام دهد ، پلتفرم مربوطه می تواند تتر های کاربر را فریز کند.
نقش شرکت tether limited در فریز شدن تتر
همانطور که بالاتر هم گفته شد ، شرکت تتر (tether limited) توانایی فریز کردن و بلوکه کردن دارایی های کاربران را دارد. البته این شرکت ، معمولا دست به این کار نمی زند. مگر در شرایطی که مراجع قانونی درخواست این کار را داشته باشند.
رمزینکس درباره ی نقش شرکت تتر در وقوع این اتفاق ، اینگونه توضیح داده است:
شرکت تتر به عنوان صادرکننده و مدیر تتر، نقش مهمی در فریز کردن داراییهای تتر دارد. این شرکت با استفاده از قابلیتهای فنی موجود در قراردادهای هوشمند تتر، میتواند تراکنشهای خاص را مسدود کرده و داراییهای تتر را فریز کند. البته این اقدامات معمولاً در پاسخ به درخواستهای قانونی یا برای جلوگیری از فعالیتهای غیرقانونی انجام میشود.
ضرر های فریز شدن تتر
فریز شدن دارایی می تواند ضرر بزرگی به کاربر بزند. در ادامه به پیامد های ناگوار این کار می پردازیم. قطعا پس از خواندن لیست این پیامد ها ، متوجه ضرر احتمالی خواهید شد. پس همیشه این نکته را در نظر داشته باشید که به قوانین پلتفرم ها و شرکت تتر احترام بگذارید و هیچ حرکت مشکوکی انجام ندهید. در غیر اینصورت می تواند پیامد های ناگواری برای شما داشته باشد. برخی از ضرر هایی که فریزشدن تتر می تواند داشته باشد به صورت زیر است :
- از بین رفتن دارایی های کابر : این کار می تواند منجر به از دست رفتن دارایی های کاربر باشد. زیرا شرکت تتر به عنوان صاحب این ارز ، می تواند هر کاری را با دارایی های کاربر به صورت آزادانه انجام دهد.
- کاهش سرمایه ناشی از نوسانات قیمت : در صورت فریز شدن تتر ، دسترسی شما به داراییتان قطع می شود . ممکن است در همین زمان ، نوسانات قیمتی باعث کاهش قیمت تتر و در نتیجه ، کاهش میزان نقدینگی شما باشد.
- تاخیر در رفع فریز شدن دارایی ها: رفع فریز تتر های شما ممکن است زمان بر باشد.
- پیگرد و هزینه های حقوقی : علاوه بر اینکه رفع فریز ممکن است زمان بر باشد، این امکان هم وجود دارد که رفع فریز تتر شما، منوط به پاسخ دادن به برخی پرسش های قانونی باشد. چرا که ممکن است علت اصلی فریز شدن دارایی شما ، پیگرد قانونی توسط مقام های قانونی باشد. همچنین ممکن است که شما برای رفع فریز ، هزینه های حقوقی مثل استفاده از وکیل هم انجام دهید.
آموزش جلوگیری از فریز شدن تتر
همانطور که تا اینجا اشاره کردیم ، فریز شدن دارایی ها ممکن است پیامد های ناگواری داشته باشد. پس همیشه سعی کنید تا از بروز این اتفاق جلوگیری کنید. در ادامه ، چند مورد از روش های جلوگیری از فریز شدن تتر را آورده ایم. البته به یاد داشته باشید که روش های زیر ، می تواند این اتفاق را به حداقل برساند:
- پیروی از قوانین پلتفرم ها : نکته ی مهمی که باید در نظر داشته باشید ، پیروی کردن از قوانین پلتفرم ها و شرکت تتر است. حتما پیش از شروع فعالیت خود ، از قوانین و مقررات باخبر شوید.
- استفاده از پلتفرم های معتبر : برای خرید تتر از صرافی ها و پلتفرم های معتبر استفاده کنید. صرافی نوین تتر ، یکی از صرافی های معتبر ارز دیجیتال است. با خرید از این صرافی ، خطر تحریم و بلوکه شدن دارایی های ایرانیان توسط شرکت تتر نیز شما را تهدید نمی کند.
- اجتناب از انجام کار های مشکوک : هیچ وقت تتر خود را صرف فعالیت های غیر قانونی نکنید. در صورت متوجه شدن مراجع قانونی، امکان فریز شدن داریی شما وجود دارد.
- آگاهی از اخبار بازار کریپتو : سعی کنید همیشه از اخبار ارز دیجیتال مطلع باشید . همیشه مطالعه کنید تا از تغییر و تحولات بازار و قوانین آن مطلع شوید.
سخن آخر
در این مقاله ، در مورد فریز شدن تتر چیست صحبت کردیم. همچنین ، دلایل فریز شدن تتر را بررسی کردیم. در ادامه ، درباره ی نقش شرکت تتر در فریز شدن دارایی ها صحبت کردیم و در ادامه هم راه های جلوگیری از وقوع این اتفاق را نام بردیم. همچنین پیامد ها و ضرر های ناشی از این کار را بررسی کردیم.
در پایان ، این نکته را به یاد داشته باشید که سعی کنید هیچ گاه در پلتفرم ها رفتار مشکوکی انجام ندهید. زیرا در صورت وقوع این اتفاق ، باید هزینه ی سنگینی از نظر وقت ، مالی و قانونی بپردازید تا شاید دارایی شما ، دوباره در دسترس تان قرار بگیرد. اگر نظر یا سوالی در مورد فریز شدن تتر یا راه های جلوگیری از آن داشتید ، حتما در کامنت های همین مقاله مطرح کنید.
سوالات متداول
احتمال فریز شدن تتر چقدر است؟
در حالت عادی ، شرکت تتر اقدام به فریز کردن دارایی کسی نمیکند.تا زمانی که حرکت مشکوکی از کسی سر نزند یا مورد پیگرد قانونی نباشد ، اقدام به این کار نمی کند. پس می توان گفت که در حالت عادی ، فریز شدن تتر از سوی شرکت به هیچ وجه صورت نمی گیرد.
آیا در صورت فریز شدن تتر ، می توان تراکنش های دیگری در کیف پول انجام داد؟
بله. این کار تنها بر دارایی تتری (USDT) شما تاثیر میگذارد. پس شما میتوانید به راحتی ، دیگر تراکنش ها را انجام دهید.
آیا می توان فریز شدن تتر را پیش بینی کرد؟
خیر. پیش بینی این کار امکان پذیر نیست. اما می توان با رعایت قوانین ، احتمال ریسک آن را کاهش داد.
نظرات کاربران