کلاهبرداری تتر چیست؟ |همه چیزدرباره ی کلاهبرداری از طریق تتر
یکی از جدید ترین روش های کلاهبرداری برای هکر ها و کلاهبرداران در دنیای دیجیتال ، کلاهبرداری تتر است. کلاهبرداری از طریق تتر می تواند به روش های مختلفی رخ انجام شود. به مهم ترین این روش ها ، می توان به استفاده از سایت های فیشینگ ، حملات هکری ، وام های تقلبی و … اشاره کرد. در این مقاله ، ما به صورت کامل ، کلاهبرداری تتر و انواع آن را بررسی کرده ایم. همچنین درباره ی اینکه چگونه با کلاهبرداری تتر مقابله کنیم نیز به صورت دقیق و با جزییات صحبت کرده ایم. پس در ادامه با ما همراه باشید.
در این مطلب میخوانید
روش های کلاهبرداری تتر
تتر ، یک استیبل کوین محبوب است.همچنین، این رمز ارز یک بستر سرمایه گذاری و کسب درآمد محبوب است. علاوه بر این، روزانه حجم بالایی از معاملات بازار را به خود اختصاص داده است. پس جای تعجب ندارد که سودجویان و کلاهبرداران ، دام خود را برای معامله گران و مردم پهن کنند. گاهی ممکن است این دام ، با سوار شدن بر احساسات و عواطف مردم باشد. گاهی اوقات هم با وسوسه کردن و سود های بالا، کلاهبرداری صورت میگیرد. در ادامه به صورت کامل، روش های کلاهبرداری تتر را بررسی کرده ایم.
سایت های جعلی و فیشینگ
کلاهبرداری از طریق سایت های اینترنتی جعلی ، از رایج ترین انواع کلاهبرداری از طریق تتر است. این فرایند که حمله ی فیشینگ (phishing attack) نیز نامیده می شود ، به این صورت است که ابتدا ، کلاهبرداران میخواهند هر طور که شده شما را به یک صفحه ی وب بکشانند. پس از ورود شما به این صفحه ، ممکن است که آن صفحه را شبیه به سایت های معروف طراحی کرده باشند تا کاربر به اشتباه، فکر کند که در سایت معتبر است. پس از آن با گرفتن اطلاعات مهم و شخصی شما مثل رمز کیف پول یا مواردی از این دست ، اقدام به کلاهبرداری از شما میکنند.
البته این یکی از مدل های فیشینگ است و ممکن است که آن صفحه ی وب ، اصلا شبیه به هیچ سایتی نباشد. اما با جذب اعتماد شما یا با وسوسه کردن کاربر مثل آگهی تتر بدون کارمزد یا دریافت تتر رایگان ، شما را به یک لینک یا یک صفحه هدایت کنند. در نهایت ممکن است شما با کلیک روی یک لینک ، متوجه پشت پرده قضیه نشوید اما در پشت پرده ، با نصب بدافزار روی سیستم شما، اطلاعات شما را استخراج کنند. پس مراقب آگهی ها و همه ی لینک ها باشید.
استیکینگ تقلبی تتر
همانطور که احتمالا بدانید ، استیکنگ هم از راه های کسب سود از تتر است. وعده به کاربران تحت عنوان سود های بسیار بالا از استیکینگ تتر ، از راه های کلاهبرداری تتر است. درست است که سود دهی از طریق استیکنیگ امکان پذیر است ولی سود های خیلی بالا و غیر واقعی ، مشکوک است و احتمال کلاهبرداری در آن بسیار بالا است.
این روش به این گونه است که در ابتدا ، کلاهبرداران وعده می دهند تا با قفل کردن دارایی شما ، سود بالایی به شما بدهند. همچنین ، آنها برای جلب اعتماد بیشتر ، ممکن است که در چند ماه اول ، سود شما را واریز کنند. اما بعد از مدت کوتاهی آنها یا ناپدید شده یا بهانه های مختلفی برای پرداخت نکردن سود آورده و دارایی شما را از چنگتان خارج میکنند.
همچنین ، سایت ارزدیجیتال درباره ی کلاهبرداری از طریق استیکینگ تتر گفته است :
نشانههای هشدار دهنده در مورد طرحهای استیک تتر تقلبی:
- وعده سودهای روزانه یا هفتگی بسیار بالا (مثلاً ۱٪ در روز)
- فشار برای سرمایهگذاری سریع و محدودیت زمانی برای مشارکت
- عدم شفافیت در مورد نحوه کسب سود و مدل کسب و کار
- استفاده از تاکتیکهای بازاریابی هرمی و پاداش برای معرفی افراد جدید
- محدودیتهای غیرمعمول برای برداشت سرمایه یا سود
وام های تقلبی
برخی ممکن است با وعده ی وام با بازدهی بالا ، سرمایه کاربران نا آگاه را تصاحب کنند. به گونه ای که برای استفاده از اینگونه وام ها ، کاربران باید ارزهای دیجیتال واقعی خود را به عنوان وثیقه، به کلاهبرداران میدهند. پس از واریز دارایی ها ، کلاهبردار ناگهان ناپدید شده و هیچ گاه وامی به کاربر مالباخته واریز میکنند.
کیف پول جعلی و صرافی جعلی
این مورد بسیار به فیشینگ شباهت دارد. یعنی احتمال جعل هویت و ظاهر بهترین کیف پول های تتر دارد. ممکن است که کاربران ناآگاه در این حالت ، به کیف پول اعتماد کرده و دارایی خود را در آن ذخیره کنند. یا حتی کاربران ناآگاه با فاش کردن کلید های خصوصی خود ، دارایی خود را در معرض استفاده ی سودجویان قرار دهند.
همچنین ممکن است که با جعل هویت یک صرافی ، اتفاقی مشابه کیف پول جعلی رخ بدهد. پس در هنگام انتخاب یک صرافی ، به اعتبار و مجوز آن دقت کنید.
همچنین بخوانید : صرافی های ارز دیجیتال مورد تایید بانک مرکزی
کلاهبرداری با هوش مصنوعی
یکی از شناخته شده ترین تکنولوژی های روز دنیا ، هوش مصنوعی است. به همین علت ، برخی افراد سودجو و کلاهبردار ، ممکن است پلتفرم های جعلی تحت عنوان سرمایه گذاری و کسب درآمد دلاری از طریق هوش مصنوعی را راه اندازی کنند. این روش به واسطه ی وجود اسم هوش مصنوعی ، ممکن است باعث جلب اعتماد برخی افراد شود.
ممکن است در این روش هم با پرداخت سود در ماه های ابتدایی ، اعتماد کاربر را بیشتر جلب کرده تا سرمایه بیشتری را هم در جریان قرار دهد. در کل ، روش های کلاهبرداری از طریق سرمایه گذاری و کسب درآمد ، معمولا با جلب اعتماد اولیه صورت میگیرد.
سایت های هرمی و پانزی
از رایج ترین روش های کلاهبرداری در تمام فضاها و علی الخصوص بازار ارزدیجیتال ، کلاهبرداری از طریق سایت های هرمی و پانزی است. این فرایند با وسوسه ی کاربران با وعده ی سود بالا و سرمایه ی کم آغاز می شود. اینگونه که شما دارایی خود را تحت عنوان تتر ، سرمایه گذاری میکنید. پس از آن با دریافت سود به شما ، اعتمادتان را بیشتر جلب می کنند.
در ادامه ی فرایند کلاهبرداری تتر از طریق طرح های پانزی و هرمی ، شما برای سود و پورسانت بیشتر ، افراد دیگری را به عنوان زیر مجموعه ی خود پیدا می کنید. اینگونه به جای اینکه کلاهبرداران به دنبال مشتری بروند ، خود مشتریان به دنبال مشتری می روند.
همچنین ، این شرکت ها ، ممکن است تحت عنوان همکاری در دراپ شیپینگ و مواردی از این دست ، خود را مورد اعتماد جلوه بدهند و به ظاهر ، همه چیز مرتب و قابل اعتماد باشد.
صرافی بیت 24 در مورد روش های اعتماد سازی سایت های پانزی گفته است :
نکته جالب توجه در خصوص این مدل از کلاهبرداری تتر، پوشش آنهاست. از آنجا که اطلاعرسانیهای مختلفی از طریق وبسایتها و نهادهای قانونی و نظارتی منتشر شده است، کلاهبرداران میدانند که باید برای برنامههای خود شیوهای متفاوت را اتخاذ کنند که بتوانند کاربران را همچنان در دام خود گرفتار کنند. کلاهبرداران با وعده مشارکت در کارهایی مانند دراپ شیپینگ یا تجارت الکترونیک، پوششی قانونی برای کارهای مجرمانه خود ایجاد میکنند و در صورتی که کاربر از چند و چون این کارها مطلع نباشد، بهراحتی فریب صحنهآرایی کلاهبرداران را میخورد.
چگونه کلاهبرداری تتر را تشخیص دهیم؟
تشخیص کلاهبرداری تتر ، روشی بسیار سختی است. تنها می توان گفت که با رعایت چند نکته ، می توان خود را در برابر کلاهبرداری ها ایمن نگه داشت.
- هنگام معامله یا انجام تراکنش ، آدرس قرارداد را به صورت کامل چک کنید.
- به ظاهر سایت یا کیف پول به صورت کامل توجه کنید.
- به آدرس سایت صرافی و نماد اعتماد الکترونیکی به صورت کامل توجه کنید.
- هش تراکنش را به صورت کامل بررسی کنید.
- موجودی حساب خود را بلافاصله پس از تراکنش به روز کنید. چون در صورتی که تراکنش تتر شما واقعی باشد، موجود شما افزایش یا کاهش می یابد.
همچنین بخوانید : پیگیری تراکنش تتر
راه های جلوگیری از کلاهبرداری تتر
- به هشدار ها توجه کنید.
- از پلتفرم های رسمی و صرافی ها و کیف پول های معتبر استفاده کنید.
- در برابر وعده های بسیار جذاب و دور از واقعیت ، شک کنید و به راحتی آنها را باور نکنید.
- سعی کنید اطلاعات خود را در جای ایمن ذخیره کرده و علی الخصوص از کلید خصوصی به شدت محافظت کنید .
- دانش خود را به روز نگه دارید و از اخبار دنیای کریپتو وکلاهبرداری ها مطلع شوید.
سخن آخر
در این مقاله ، به صورت کامل به بررسی کلاهبرداری تتر و راه های انجام آن پرداختیم و به سوال کلاهبرداری تتر چیست؟ و چگونه انجام می شود؟ پاسخ دادیم. همچنین متوجه شدیم که یکی از وجه اشتراک های بیشتر روش های کلاهبرداری از طریق تتر ، وسوسه از طریق سود های غیر واقعی و بسیار زیاد است. پس اگر مواردی مشاهده کردید که در آن ، سود های غیر واقعی به شما پیشنهاد شد ، اعتماد نکنید.
شما چه روش های دیگری از کلاهبرداری تتر را میدانید؟ اگر نمونه ای از این کلاهبرداری ها را می شناسید ، در کامنت های همین مقاله تعریف کنید.
سوالات متداول
بهترین و امن ترین کیف پول تتر برای نگهداری تتر کدام است؟
از امن ترین کیف پول ها میتوان به تراست ولت و متامسک اشاره کرد. در مقاله ی بهترین کیف پول تتر از وبلاگ نوین تتر ، پاسخ این سوال را به صورت کامل داده ایم.
از کجا به صورت امن تتر بخریم؟
یکی از قابل اعتماد ترین و امن ترین صرافی ها برای خرید تتر ، صرافی نوین تتر است. شما میتوانید از طریق صفحه ی خرید تتر ، اقدام به خرید کرده و تتر رایگان هم دریافت کنید.
چگونه کیف پول یا صرافی تقلبی را تشخیص بدهیم؟
شما می توانید با دانلود کردن کیف پول ها از سایت های رسمی خودشان ، به نسخه ی اصلی آن کیف پول دسترسی داشته باشید. همچنین برای استفاده از یک صرافی نیز ، باید به آدرس صفحه ی آن صرافی توجه کنید. همچنین اگر صرافی ایرانی بود، نماد اعتماد الکترونیکی آن را بررسی کنید.
نظرات کاربران